Hotel

Home / Hotel

Hotel Restaurant Konbanwa, gelegen in het bosrijke, heuvelachtige omgeving tussen Nijmegen en Groesbeek.

Hotel Restaurant Konbanwa is een 3-sterrenhotel en beschikt over 17 luxe hotelkamers die in 2010 geheel zijn gerenoveerd. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en in het hele hotel kunt u gratis gebruik maken van Wi-Fi.

Het centrum van Nijmegen en het Radboud UMC bevinden zich op slechts enkele minuten rijden van Konbanwa. Er is in de omgeving veel te beleven, zo kunt u een dagje winkelen in de oudste stad van Nederland of gaan relaxen in een Spa. Ook zijn diverse musea in de buurt zoals het Afrika museum en Museumpark Ori├źntalis. Voor een sportieve dag kunt u gaan golfen op de golfbaan Het Rijk van Nijmegen, gaan wandelen of fietsen in de prachtige natuur. Ook een perfecte verblijf tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.

Konbanwa ligt in een bosrijk omgeving en heeft een sfeervol restaurant en terras in de tuin. Het restaurant serveert ontbijt, lunch en diner en biedt een relaxte sfeer voor een kopje koffie met gebak of een aperitief met bittergarnituur. Vanaf 16.00 uur kan er gedineerd worden in ons sushirestaurant, hier kunt u genieten van diverse sushi en Aziatische tapas.

Wilt u uw verblijf compleet maken? Bekijk dan ook onze arrangementen.

Galerij