Restaurant

Home / Restaurant

In ons restaurant kun je genieten van heerlijke sushi, dim sum, fingerfood en Aziatische, Indische en Thaise hapjes.

Je hebt keuze uit meer dan 100 vers bereide culinaire gerechtjes, tegen een vaste prijs. Het ‘all you can eat’ concept houdt in dat je onbeperkt verschillende soorten tapas kunt proeven en delen zoveel je wilt. Alle gerechtjes kunnen met elkaar gecombineerd worden, wat samen voor een geweldige smaaksensatie zorgt! Voor het bestellen van gerechten gebruiken wij iPads.

Ter afsluiting van het diner bieden wij een uitgebreid dessertbuffet. Je kunt onder andere kiezen uit verschillende soorten ijs, gebakjes en vers fruit die je in de chocoladefontein kunt dompelen.

Reserveren? Klik hier.

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor de lunch, wij serveren diverse belegde broodjes, soep en salades. Tijdens de lunch serveren wij ook lunch bento’s (sushiboxen).

Vanzelfsprekend ben je ook van harte welkom voor een kopje koffie met gebak of een aperitief met een overheerlijk bittergarnituur.

Galerij

Prijzen & openingstijden

Prijzen, openingstijden, afhaal- en bezorgtijden kunt u vinden op onze prijzen en openingstijden pagina. Klik hier om de prijzen en tijden te bekijken.